Accions dels patrocinadors de Sónar 2022 al festival

13/06/2022

Aquestes són les accions que duran a terme els patrocinadors de Sónar Barcelona durant els dies del festival:

Estrella Damm

Un any més, Estrella Damm participarà a l’esdeveniment de música, creativitat i tecnologia més gran que acull Barcelona, presentant el Concert Inaugural de Sónar el dijous 16 de juny a Sónar de Nit amb els shows de Nathy Peluso, ODDLIQUOR i Defensa. També presentarà l’escenari SonarVillage by Estrella Damm a Sónar de Dia i barres costumitzades per l’artista Marc Jesús, que ha dissenyat per l’ocasió la imatge de les barres en les quals se servirà la cervesa del Mediterrani. A més, Estrella Damm patrocina també els tres Meet & Drink que tancaran cada jornada de Sónar+D.

Thunder Bitch

Un any més, la fusió explosiva de whisky canadenc de primera qualitat, canyella i chili que proposa Thunder Bitch estarà a Sónar Barcelona. Serà qui presenti l’escenari SonarPub by Thunder Bitch, en el qual viurem les albes més emocionants a Sónar de Nit. El divendres, amb Jennifer Cardini b2b Perel. El dissabte, amb The Blessed Madonna.

Desigual

Desigual celebra la seva col·laboració amb el festival llançant una ronyonera d’edició limitada amb un estampat únic i feta de niló reciclat. Es tracta d’una creació de Maitrepierre, la signatura francesa capitanejada pel jove dissenyador que li dona nom, Alphonse Maitrepierre. El print, desenvolupat en dos colors, anticipa algunes de les característiques de la col·lecció que el creatiu francès i Desigual han preparat i que veurà la llum al setembre. El públic podrà trobar-les als stands de marxandatge. A més, Desigual compta amb un stand a Sónar de Dia que permetrà descobrir les noves tendències i peces de la marca.

ME by Meliá

Una edició més, ME by Meliá s’alia amb Sónar per presentar un contingut artístic que formarà part de la programació oficial del festival. En aquesta ocasió, es tractarà de l’esperada estrena a Espanya de l’obra ‘Transient’, l’últim projecte audiovisual del reconegut artista Quayola. ‘Transient’ podrà gaudir-se gràcies a ME by Meliá tant en format performance a l’escenari SonarComplex -a Sónar de Dia i sota el paraigua de Sónar+D- com en format instal·lació AV -a l’Hotel ME Barcelona-. Per visitar la instal·lació, és imprescindible reservar data i hora gratuïtament aquí.

Takis

Takis arriba a Sónar 2022 per augmentar la intensitat del festival. Acosta’t al seu stand per immortalitzar aquest moment al seu fotoràpid. A més, podràs trobar Takis a les barres del festival. Atreveix-te a provar-los i assaboreix cada moment.

Patreon

La plataforma per a creadors que permet als fans donar suport al treball dels seus artistes favorits ha comissariat especialment per a Sónar ‘Uncompressed’, una demo-performance a SonarComplex que girarà al voltant dels sintetitzadors i que comptarà amb els experts en la matèria Hainbach, Look Mum No Computer i Cuckoo. A més, Patreon patrocina també l’àrea d’acreditats Lounge+D by Patreon i el seu nou Corner+D by Patreon, al qual se celebraran sessions de Q&As amb artistes i ponents del lineup. A més, comissarien els DJ sets que amenitzaran el Meet & Drink de cada jornada al mateix Lounge+D by Patreon.

Alpro

Good coffee for the planet: Alpro produeix begudes vegetals substitutives de la llet de vaca, menys contaminants i més saludables. Estaran a Sónar de Dia oferint gratuïtament cafè amb llet vegetal a tots els assistents que s’acostin al seu espai. Acosta’t a la seva zona per gaudir d’un bon cafè, participar en el seu mural col·laboratiu i treure’t les millors fotos 360º com a record de la teva experiència al festival.

Heura

Els successors de la carn: Heura desenvolupa productes alimentaris que substitueixen la carn i el peix i que són, també, menys contaminants i més saludables. Heura crea un espai únic a Sónar de Nit, on el públic podrà gaudir dels seus menús i reposar forces a la seva àrea de descans. A més, podrà maquillar-se amb tatuatges fluorescents i guanyar diversos premis.

Royal Bliss

Coca-Cola serà present a Sónar amb la seva marca Royal Bliss. Comptarà amb un espai a Sónar de Dia, on oferirà els millors combinats amb la seva gamma de mixers.

Back Market

Back Market, el primer marketplace dedicat 100% a l’electrònica recondicionada, arriba a Sónar amb l’objectiu de prolongar la vida de la tecnologia. La marca comparteix amb Sónar la passió per l’electrònica, la innovació i la cerca de noves maneres de relacionar-nos amb la tech. S’instal·laran a Sónar de Dia, on repararan models d’smartphones, bateries i pantalles. A més, repartiran fundes per protegir els mòbils, sortejaran premis i informaran sobre l’electrònica recondicionada. També deixaran que provis el teu talent com a DJ recondicionat, mesclant la teva pròpia música amb una taula music sequencer a partir dels objectes menys pensats. Més info aquí.

Tinder

Tinder s’ha associat amb Sónar per presentar el nou Festival Mode de Tinder Explore, una funció dissenyada per ajudar els membres a trobar el seu nou grup d’amics de festival mentre es preparen per a la primera temporada de festivals des de 2019. A Tinder Explore, hi haurà un espai especialment dedicat a Sónar que permetrà connectar amb altres assistents al festival i conèixer nous amics. Descobreix aquí com funciona.

Tezos

Tezos, la criptomoneda i blockchain descentralitzada convertida en una de les més eficients i de les preferides pels artistes, aterra a Sónar de Dia i, en concret, a Sónar+D per patrocinar la nova àrea expositiva SonarMàtica by Tezos, on estarà la NFT Exhibition curated Sónar | Tezos, una exposició d’una selecció d’NFTs dels principals artistes d’aquest creixent ecosistema creatiu, projectades a través d’una instal·lació formada per 12 pantalles multicanal, oferint l’oportunitat de veure-les i experimentar-les en format expositiu. A més d’aquesta exposició comissariada conjuntament per Sónar i Tezos, SonarMàtica by Tezos presentarà una sèrie d’instal·lacions AV i de peces de VR anomenada Realities+D.

Meller

Meller arriba a Sónar amb l’objectiu de presentar la seva nova col·lecció per a festivals i reciclar ulleres antigues del públic a través de la seva activació a Sónar de Dia.

DICE

DICE, ticketing partner del festival, s’estrena a Sónar per presentar l’escenari de nova creació SonarPark by DICE, que ha estat dissenyat per mostrar l’esperit del festival en la seva forma més radical i innovadora. A més, DICE presenta també la Sónar Welcome Dinner by DICE del dimecres 15 de juny al recinte de Sónar de Dia, exclusiva per a artistes, acreditats, convidats i premsa.

Pioneer DJ

Pioneer DJ, marca líder al mercat quant a disseny i producció d’equipament i software innovador per a DJs, equiparà totes les cabines del festival i donarà una masterclass sobre com punxar amb els seus productes en Realitat Virtual (VR). En ella estarà el DJ espanyol Danny Ávila.

Red Bull

Red Bull estarà un any més a Sónar. En aquesta ocasió, s’encarregarà de la decoració de totes les àrees VIP del festival -tant SonarVIP by Red Bull, a Sónar de Dia, com SonarVIP Club by Red Bull i SonarVIP Pub by Red Bull, a Sónar de Nit- amb mobiliari fet a mida.