Food Experience

La deliciosa i variada proposta culinària de Sónar: per a tots els gustos i sensibilitats. A més, l'oferta gastronòmica de l’Àrea VIP de Sónar de Dia comptarà amb els menús de tres xefs amb estrella Michelin: Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, Víctor Quintillà del Lluerna i Xavier Pellicer del Céleri.

Restaurante
Área VIP
3 estrelles Michelin

L'àrea gastronòmica de Sónar de Dia comptarà aquest any amb els menús exclusius de, ni més ni menys, 3 xefs amb estrella Michelin.

Dijous 15
Albert Raurich, del Restaurant Dos Palillos
(Elisabets, 9. Barcelona) "Albert Raurich va ser durant set anys el cap de cuina del restaurant elBulli, però no fa cuina bulliniana. Raurich ha canviat totalment de registre, demostrant ser un cuiner valent i imaginatiu. Dos Palillos és un restaurant gastronòmic que s'amaga darrere d'una aparença de bar de barri, en ple Raval. Un proposta suculenta, amb nous sabors i textures i veneració radical cap al producte. Cuina japonesa creativa, plats thai i de tendències orientals en general, impossible d'etiquetar. Albert s'inspira en la seva pròpia gula, en el que li agrada menjar, per jugar amb matisos d'acidesa, picant i umami. Una cuina amb majúscules". Philippe Regol, Observación Gastronómica.

Divendres 17
Víctor Quintillà, del Restaurant Lluerna
(Rafael Casanovas, 31. Santa Coloma)
"Fer-se un nom en l'univers de la cuina amb un restaurant a Santa Coloma de Gramenet, situat a l'extraradi de Barcelona, no és gens fàcil. Quintillà ho ha aconseguit lluitant humilment, defensant el producte de proximitat i l'estacionalitat, abanderant la marca Km 0 de slowfood, acostant la ciència als fogons i cuinant divinament. Pura passió". Pep Palau, Fòrum Gastronòmic.

Dissabte 18
Xavier Pellicer del Céleri
(Marimón, 5. Barcelona)
"Xavier Pellicer representa l'ofici de cuiner en el millor sentit de l'expressió. Pellicer té allò que els francesos, dels quals va aprendre molt, denominen "tour de main", el domini del gest, que li permet elevar a alta categoria qualsevol menjar que prepari per senzill que pugui semblar. I si durant anys va aplicar aquesta classe i capacitat a restaurants de luxe de fama internacional, ara ha sabut transformar-se i llegir molt bé el present i el futur, creant i dirigint una proposta més informal, propera en formes i producte, sana i vegetal".
Toni Massanés, Fundació Alicia.


En col·laboració amb Josper

 

Food Trucks

Sónar 2017 amplia la seva oferta gastronòmica amb una extensa selecció de food trucks tant a Sónar de Dia com a Sónar de Nit. Més de 15 propostes culinàries amb productes ecològics, elaboracions artesanals i propostes de diferents països com Índia, Perú, Japó i Mèxic.

A Sónar de Dia s'instal·laran 8 food trucks, cadascun amb una oferta de cuina especialitzada:

FILETEJANT: Street food preparat amb aliments ecològics
MASSALA 73: Saborosos curris i arrossos de l'Índia
LA PORCHETTA: Autèntics entrepans de porchetta italiana
CORAZÓN DE AGAVE: Menjar mexicà
NOMO: Cuina japonesa "prêt-à-porter"
MARÍA UNA CREP: Creps artesanes dolces i salades
LA XIXUNETA: Gelats artesans i sucs naturals
PIZZES TARRADELLAS: Pizzes per a tots els gustosA Sónar de Nit l'oferta és igual de variada, apta per a tot tipus de gustos i paladars.

PREPARA LA PASTA. Plats de pasta de Vicenzo Cavallaro des de Sicília
LA MODERNA. Creps dolços, salats i pizzes
LAUFER. Hamburgueses i entrepans de botifarra
LA CATUSA VAN.  Entrepans de "meatballs" i entrepans "veggies"
THE WAGON BCN. Hamburgueses i entrepans d'autor
WARIKE PROJECT. Menjar peruà: "ceviche" i "sanguches"
TRYBE. Cuina asiàtica i vegetariana
STREET DOG. Hot dogs d'autor

Begudes

Cerveses

Tan a les barres de Sónar de Dia com a les de Sónar de Nit hi haurà cerveses Estrella Damm, incloent la sense alcohol Free Damm i la cervesa apta per a celíacs Daura.


Còctels

Les barres de Sónar de Dia oferiran un servei de cocteleria de Red Bull. A Sónar de Nit, Absolut i Coca-Cola comptaran amb un espai exclusiu en el que serviran còctels especialment dissenyats per al festival.


Vins

Aquest any Sónar amplia l'oferta de vins de la mà de Bodegues Torres. A Sónar de Dia es podrà degustar una varietat dels seus productes a l'espai del qual disposaran a prop de l'escenari SonarHall. A les Àrees VIP de Sónar de Dia i Sònar de Nit oferiran una selecció de vins premium de la marca.


Xupitos

Aquest any a Sónar de Nit podràs provar els sorprenents xupitos de Thunder Bitch, tan a les barres dels 4 escenaris com a l'espai propi que tindran a l'escenari del recinte.