We Are Europe

TodaysArt: Dopplereffekt + Antivj + Scientists + Artist-coders - Entropy

  • Dijous 15 13:30 - 14:20

    Sónar de Dia - SonarComplex

  • Dijous 15 16:00 - 16:50

    Sónar de Dia - SonarComplex

Entropy és un projecte transdisciplinari que uneix a científics, músics, artistes digitals i programadors creatius per col·laborar i explorar la narració científica, desenvolupant noves eines per la visualització de dades i contribuir a fer que la ciència expliqui les seves històries i obrir noves vies d'investigació.

A l'escenari, Entropy és un viatge còsmic immersiu a través del temps i l'espai que explica la història de l'univers, les seves estrelles i galàxies, començant des del principi i fins a la seva definitiva desaparició.

Entropy és una conferència científica impartida per l'astrònoma i cosmòloga la doctora Dida Markovic, acompanyada per les composicions originals en directe del grup Dopplereffekt, i visualitzacions de dades astronòmiques reals dissenyades pels artistes del grup Antivj, els quals han col·laborat amb un grup internacional de programadors creatius dirigits per Elie Zananiri, per desenvolupar una sèrie d'eines open-source per a visualitzar dades.

A Entropy, ciència, codi, visuals i so treballen verdaderament junts per generar un projecte en el qual el tot és molt més gran que la suma de les seves parts.

Concert presentat pel festival holandès TodaysArt dins del projecte We Are Europe.

entropyspace.net
antivj.com