SonarLive

CultureBox

Culturebox és la plataforma de streaming de la televisió nacional francesa dedicada a la cultura i l'art digital. En col·laboració amb Sónar, Culturebox retransmetrà en directe més de 35 concerts complets de Sónar 2016, i oferirà imatges en Video On Demand després del festival.

iCat.cat

L’emissora online iCat.cat retransmet com cada any en directe les millors actuacions de Sónar 2016: més de 50 concerts i sessions, tant de Sónar de Dia com de Sónar de Nit. Només has de connectar-te al web de Sónar o al web d'iCat i gaudir del festival tranquil·lament allà on siguis.

Red Bull Music Academy Radio

Red Bull Music Academy presenta la seva associació amb Sónar per dotzè any consecutiu. RBMA Radio emetrà aquest any totes les actuacions de SonarDôme en directe, a més de programes durant el festival, espais previs (Sonar Specials, del 13 al 15 de juny) i una "marathon" especial de 10 hores el diumenge 12 de juny amb els millors moments de SonarDôme de l'última dècada.

Sónar+D

Diverses de les conferències més rellevants programades a Sónar+D, el Congrés Internacional sobre Tecnologia i Creativitat que se celebra els mateixos dies de Sónar, seran retransmeses en directe a través del web www.sonarplusd.com.