Richie Hawtin

  • Divendres 17 03:30 - 05:00

    Sónar de Nit - SonarClub

Estrena del seu nou show

Richie Hawtin estrenarà a Sónar un show totalment nou que significarà un pas endevant en el seu ferm compromís amb la música, l'art i la tecnologia.

El creador canadenc, en permanent connexió amb el present i el futur immediat, va publicar a finals del 2015 l'excel·lent “From My Mind To Yours”, àlbum en el qual recupera alguns dels noms que ha utilitzat al llarg de la seva carrera (Plastikman, Circuit Breaker, F.U.S.E.) i amb el que renova el so que ha fet d'ell una de les figures més rellevants de l'electrònica mundial. Recentment ha gravat un mix en directe per a la sèrie Essential Mix de la BBC Radio1 i ha anunciat la seva participació en la creació de nou hardware sonor. Hawtin, com de costum, en constant moviment.

A més de totes aquestes novetats, Hawtin ha treballat intensament durant els últims anys, des de la creació de les seves nits ENTER. fins a les seves col·laboracions amb l'artista Anish Kapoor, guanyador del Turner Prize, i el coreògraf italià Enzo Cosimi. Incansable i polifacètic, també ha impartit una sèrie de conferències a universitats nord-americanes amb el concepte CNTRL; va compondre una banda sonora alternativa per al film mut de l'any 1928 “Brume d’Automne”; i va reprendre el seu projecte Plastikman, amb un àlbum, “EX”, i un fascinant directe que es va poder veure a Sónar 2014.

http://www.m-nus.com
https://soundcloud.com/richiehawtin