Aquesta web utilitza cookies pròpies per facilitar la seva navegació i la de tercers derivades del seu ús a la nostra web, de mitjans socials, així com per millorar la usabilitat i temàtica de la mateixa amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Què és Sónar

Sónar és el Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art que té lloc durant tres dies del mes de juny a Barcelona.
Creat l’any 1994, Sónar és un festival pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta cultural que combina la dimensió lúdica amb l'artística, l'avantguarda i l'experimentació amb els nous corrents musicals de l'electrònica de ball.

Sónar pren el pols al panorama actual de les músiques electròniques i les seves interaccions i hibridacions amb la creació digital i new media, reunint als artistes més consolidats i al talent emergent en tots els terrenys de la producció musical i audiovisual.

Els valors fundacionals de Sónar han definit el festival des del seu naixement com a link entre creativitat i tecnologia i el seu compromís com a esdeveniment global i punt de trobada per a diferents disciplines i comunitats creatives, tant del sector públic com del privat.

Les activitats de Sónar Barcelona es divideixen en dues grans ubicacions: el recentment inaugurat Sónar de Dia, localitzat a Fira Montjuïc des del 2013, amb concerts, showcases i la nova zona de Sónar+D, amb l’objectiu de rastrejar i mostrar els nous talents; i els grans shows de Sónar de Nit, a Fira Gran Via de L’Hospitalet, on es presenten els noms més rellevants del panorama musical internacional

Sónar+D presenta un conjunt d'activitats amb un mateix objectiu: fer més visible i accessible la relació entre creativitat, tecnologia, mobilitat, innovació i negoci. El naixement de Sónar+D el 2013 respon al ferm compromís de Sónar amb l’activitat professional, aglutinant i unint a companyies creatives de diferents característiques i procedències.

Des de 2002 Sónar ha organitzat més de 50 festivals a diferents llocs del món, adaptant la filosofia del festival barceloní a espais i entorns singulars, donant a conèixer el més interessant del talent internacional i de l'escena del país on té lloc. A més de la cita de Barcelona, Sónar organitza cada any festivals a d’altres ciutats. En edicions anteriors, el festival ha viatjat a Reykjavík, Buenos Aires, Nova York, Londres, Frankfurt, Seül, Lisboa, Lió, Hamburg, Toronto, Montreal, Chicago, Boston, Denver, Oakland, Los Ángeles, Tòquio i Osaka, entre moltes d’altres destinacions.

Sónar al món
Video