Aquesta web utilitza cookies pròpies per facilitar la seva navegació i la de tercers derivades del seu ús a la nostra web, de mitjans socials, així com per millorar la usabilitat i temàtica de la mateixa amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Concerts i DJs

Divendres 15
Sónar de Dia
SonarDôme
13:15
LIVE


Esperanza

(Gomma / IT)
El nou so d'Itàlia
Sota aquest nom s'amaguen tres joves italians que s'han reunit per fer el que millor saben: forçar-nos a nosaltres, els seus oïents, a redefinir les nostres categories musicals gràcies als seus edificis sonors construïts sobre bases tan diferents com el detroit techno, la psicodelia dels 60, la lentitud del balearic beat i el rock desèrtic americà. El seu disc de debut, publicat a Gomma a finals de 2011, els ha valgut el reconeixement de djs com James Holden i Laurent Garnier. Esperanza és un equip format pel participant de l'Acadèmia de 2008 Cécile, el baixista Matteo i el multi-instrumentista Sergio. Els tres combinen les seves influències personals i aconsegueixen un so distintiu, modelant un modern i nou “so italià”.

http://www.gomma.de/esperanza/
http://esperanzasounds.tumblr.com/

Nina Kraviz, Flying Lotus, DJ Harvey, DJ Spinn & DJ Rashad, Nguzunguzu, Club Cheval featuring Canblaster, Myd, Panteros 666 & Sam Tiba, Doc Daneeka, xxxy, Andrea Balency, Yosi Horikawa, Clip!, Monki Valley, Eltron John, Nehuen, Om Unit, Salva, Raisa K, Brenmar, Jesse Boykins III, Nightwave, Sizarr, Exeter, Santiago Latorre, Radiorifle, Esperanza, Chico Unicornio
Esperanza

Altres

veure tots
##CA⊂Anteriors⊃CA## ##CA⊂Siguientes⊃CA##